Team Manager

Team Manager
- stærk og løsningsorienteret lederprofil med højt drive og teknisk indsigt

Er du en dygtig, motiverende og engageret mellemleder med erfaring i ledelse af timelønnede medarbejder? Kan du samtidig bidrage til at løbende forbedringer, leveringsevne og stor fleksibilitet i dagligdagen konstant optimeres, så vores Warehouse performer optimalt og leverer kundeservice i overensstemmelse med vores overordnede mål?
Så er jobbet som Team Manger hos Alfa Laval Distributionscenter, Kolding måske noget for dig.

Jobbet:
Som Team Manager får du, sammen med et team bestående af to kompetente lederkolleger, en Unit Manager og vores fantastiske teams af timelønnede medarbejdere, ansvaret for at gennemføre den daglige drift af vores Warehouse i Kolding.

Din opgave bliver først og fremmest gennem gensidig tillid og respekt, at lede og motivere dine medarbejdere i et godt og konstruktivt samarbejde, hvor der tages højde for, at vi er i en længerevarende forandringsproces efter automatisering af lageret.
Det er din opgave at sikre, at arbejdet i grupperne foregår i henhold til principperne i Alfa Lavals produktionskoncept, at grupperne konstant arbejder med løbende forbedring, og at dit team medvirker til at nå målene for sikkerhed, kvalitet, levering og omkostning.

Dine ansvarsområder er bl.a., at:

 • Sætte retningslinjer for medarbejderne og via daglige tavlemøder sikre, at vi når vores mål via involvering af medarbejderne
 • Skabe resultater samt styre driften af et automatiseret anlæg og gennemskue de tekniske udfordringer
 • Sætte standarder for rette adfærd samt motivere og styrke medarbejderne gennem en positiv tilgang
 • Opretholde kvalitet og produktivitet på tværs af Warehouse
 • Varetage den daglige kommunikation med gruppens samarbejdspartnere – særligt den daglige kommunikation mellem medarbejdergrupper og skift

 
Din baggrund og kvalifikationer:
For at få succes i jobbet forventer vi, at du har erfaring fra en lignende stilling som logistik- eller produktionsleder med synlige resultater indenfor personaleledelse, drift og udvikling. Som leder er du kendetegnet ved at motivere og udvikle dine medarbejdere. Det er et krav til stillingen, at du har min. 3-5 års dokumenteret ledelseserfaring.

Derudover forventer vi at du:

 • Har IT flair, teknisk viden og erfaring indenfor WMS systemer
 • Er vant til at arbejde i en Lean/Six Sigma kultur med højt kundefokus
 • Kommunikerer sikkert på både dansk og engelsk i skrift og tale
 • Som leder trives med at være en del af en feedback- og dialogbaseret kultur i en forandringsproces, hvor fokus på den enkelte medarbejder er vigtig
 • Trives i en stor global organisation med fokus på teamwork, og at du ikke er bange for at træffe beslutninger og stille krav
 • Er i stand til at sikre effekten af igangsatte opgaver, implementere og afslutte
 • Ser muligheder frem for begrænsninger og har et smittende godt humør med masser af engagement og energi.

 

Vi tilbyder:
En spændende stilling i en uformel og vækstorienteret virksomhed, hvor du i samarbejde med kolleger i Alfa Laval, skal sikre den bedste løsning for vores kunder. For den rette kandidat vil der være gode karrieudviklingsmuligheder. Derudover tilbyder vi en gage pakke, der modsvarer indholdet i stillingen samt en række personalegoder, herunder Falck Sundhedsordning, behandlingsforsikringer, tandlægeforsikring, motionscenter, god pensionsordning, kantineordning etc.

Spørgsmål og ansøgning:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Warehouse Manager, Anja Thomsen på tlf. 2895 5628.

Ansøgningsfrist 30. april 2019.

Vi indkalder til samtale løbende og lukker stillingen ned, når den rette kandidat er fundet.

people3.jpg

Position

Team Manager


Contact

Location
Kolding

Last application date
2019-04-30

We create better everyday conditions for people