Search within pages and documents

Are you looking for Spare Parts information?

Request contact from Alfa Laval

Please select your country.

Kesätyötä tekniikan opiskelijalle

Alfa Laval konserni työllistää yli 17 000 ammattitaitoista osaajaa, joista noin 70 työskentelee tytäryrityksessämme Alfa Laval Aalborg Oy:ssä Raumalla, Kaivopuiston Teknologiakylässä. Toimitamme poltin- ja pakokaasukattiloita meriteollisuuteen sekä lämmöntalteenottojärjestelmiä voimalaitoksiin ja prosessiteollisuuteen ympäri maailmaa. Liikevaihtomme on noin 40 MEur.

Raumalla työskentelevä henkilökuntamme koostuu monen eri koulutusalan, kuten konetekniikan, energiatekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä logistiikan, talouden ja hallinnon osaajista. Koulutustausta ja vahva ammatillinen kokemus yhdistettynä kieli- ja kulttuuriosaamiseen auttavat meitä palvelemaan onnistuneesti asiakkaitamme maailmanlaajuisesti.

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia teknisen alan opiskelijoita kesätöihin touko-elokuun väliseksi ajaksi. Meillä on tarjolla tekniikan alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelijoille 6-8 kesätyöpaikkaa. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työkokemuksen kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Kesätyöpaikkamme ovat projekti-, myynti- ja suunnitteluosastoilla, ja työ on pääasiassa mekaanista- tai sähkösuunnittelua, myynnin tukitehtäviä tai avustavia projektinhoitotehtäviä. Odotamme, että olet tekniikan opiskelija (esim. energia-, kone- tai sähkö- ja automaatiotekniikka), sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Meillä on avoinna myös 1-2 kesätyöpaikkaa kaupallisen alan opiskelijoille.

Jätä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä. Valinnat teemme maaliskuun aikana.

people1.jpg

We create better everyday conditions for people