Verduurzaming versnellen

Stel u een duurzamere wereld voor. Een wereld waarin minder nodig is om nog meer te produceren. Een wereld waarin we efficiënt voldoen aan onze groeiende energiebehoefte en tegelijkertijd de CO2 -uitstoot verminderen. Stel u een wereld voor waarin we de kracht van natuurlijke hulpbronnen kunnen benutten en ze tegelijkertijd kunnen behouden.

Bij Alfa Laval stellen we ons deze wereld niet zomaar voor. We bouwen die - samen met onze klanten en onze partners. Met niet-aflatende innovatie versnellen we de overgang naar efficiëntere, schonere energieoplossingen en helpen we de circulaire economie vooruit. Onze diepgaande kennis van de industrie stelt ons in staat om klantprocessen te optimaliseren, de zwaarste uitdagingen te overwinnen en de wereld elke dag beter te maken.

Samen versnellen we de transitie naar duurzame oplossingen. Het draait allemaal om advancing better - voor uw bedrijf, voor uw mensen en voor de planeet die we allemaal delen.

cleantech_symbol_640x360.png

Samenwerken om uw duurzame oplossingen te versnellen

Met een basis die is gebouwd op tientallen jaren ervaring, bezit Alfa Laval unieke competenties voor het identificeren van nieuwe mogelijkheden om meer uit bestaande procestoepassingen te halen. Ontdek hoe onze oplossingen en de ondersteuning die we als uw partner kunnen bieden, uw bedrijf op de juiste manier kunnen helpen groeien door uw volledige duurzame potentieel te realiseren.

Onze experts wijzen u de weg

Luister naar Madeleine Gilborne, Business Development Manager Clean Technologies bij Alfa Laval, over ons werk op het gebied van schone energie, energie-efficiëntie en de circulaire economie. Door samen te werken met Alfa Laval komt u in contact met toonaangevende experts uit de industrie, zoals Madeleine, die de versnelling van de duurzaamheid van uw bedrijf ondersteunen.

Onze wereldwijde uitdaging: decarbonisatie

De uitdaging van decarbonisatie is tweeledig: we moeten tegelijkertijd de snelgroeiende energiebehoefte ondersteunen en tegelijkertijd de CO2 -uitstoot verminderen om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen.

Zoals deze grafiek laat zien, is onze huidige koers verre van waar hij moet zijn. Om de doelstelling van Parijs om de wereldwijde temperatuurstijging tegen 2050 tot 1,5 °C te beperken, te verwezenlijken, is een scenario voor "duurzame ontwikkeling" nodig. Het is echter het vermelden waard dat de energiebehoefte in diezelfde periode naar verwachting met maar liefst 54% zal toenemen. Geen enkele, eenvoudige oplossing kan daarom het wereldwijde energiesysteem transformeren. Het vereist een combinatie van technologieën en brandstoffen.

Bij Alfa Laval hebben we de ervaring en kennis om uw transitie te ondersteunen, met oplossingen om energie-efficiëntie, schone energie en de circulaire economie mogelijk te maken. Lees hieronder meer of neem vandaag nog contact met ons op.


Neem contact met ons op

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energie-efficiëntie

Hoe kan Alfa Laval uw energie-efficiëntie maximaliseren? Ontdek hoe onze oplossingen het voor onze klanten mogelijk maken om hun capaciteitsbehoeften met 50 GW per jaar te verminderen, waardoor de CO2-uitstoot met maar liefst 25 miljoen ton wordt verminderd. Dat is 550 keer de eigen koolstofvoetafdruk van Alfa Laval.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Schone energie

Klaar om de oplossingen van morgen te ontdekken voor de productie van groene waterstof, brandstofcellen, koolstofafvang en energieopslag? Klik hier voor meer informatie over de oplossingen van Alfa Laval om de overgang naar schone energie te versnellen.

Sustainable solutions Clean energy

Circulaire economie

Wilt u zien hoe Alfa Laval samenwerkt met partners en klanten om ervoor te zorgen dat elke natuurlijke hulpbron op de meest efficiënte manier wordt gebruikt - en hergebruikt? Ontdek onze nieuwste oplossingen om circulariteit te bevorderen.

Sustainable solutions Circular economy

Duurzaam partnerschap

Uw nieuwsgierigheid is onze nieuwsgierigheid. Uw passie is onze passie. Alfa Laval gelooft dat samenwerking en sterke partnerschappen de sleutel zijn om de oplossingen van morgen te versnellen. Het is al meer dan een eeuw de brandstof achter onze niet aflatende innovatie. Vandaag drijft het onze nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energie-efficiëntie, schone energie en de circulaire economie aan. Ontdek hoe onze oplossingen en de ondersteuning die we als uw partner kunnen bieden, uw bedrijf op de juiste manier kunnen helpen groeien door uw volledige duurzame potentieel te realiseren.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Verduurzaming versnellen

Stel je een duurzamere wereld voor

.

Duurzame oplossingen voor een betere wereld

Wist u dat Alfa Laval bijdraagt ​​aan 15 van de 17 VN-duurzaamheidsdoelstellingen? We bieden niet alleen oplossingen die inspelen op de behoeften van onze klanten, maar ook op die van onze planeet. Ons nieuwste duurzaamheidsrapport documenteert het werk dat we doen om te helpen bij het creëren van betere dagelijkse omstandigheden voor iedereen.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Ons bekroonde HERE magazine

HERE is het online magazine van Alfa Laval en de ontvanger van de Zweedse uitgeverijprijs 2019. Het magazine brengt u de nieuwste inzichten, analyses en inspiratie uit onze wereld en daarbuiten. Met een focus op hoe processen kunnen worden verbeterd om energie te besparen en het milieu te beschermen, onderzoekt HERE wereldwijde en lokale uitdagingen, samen met de innovaties en oplossingen die deze kunnen aanpakken.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame oplossingen

Neem contact met ons op

Deze informatie wordt opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.