Search within pages and documents

Request contact from Alfa Laval

Please select your country.

Utvecklingsingenjör till R&D

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker därför en passionerad utvecklingsingenjör till R&D för packningsförsedda plattvärmeväxlare (GPHE). 

Om jobbet
Vår Research & Development, R&D, är en integrerad del av Business Unit Gasketed Plate Heat Exchangers vilken ansvarar för global försäljning av våra GPHE produkter. Inom R&D finns det två konstruktionsgrupper, New Product Development (NPD) och Existing Product Development (EPD). Tillsammans ansvarar dessa två grupper för att utveckla nya och kontinuerligt förbättra befintliga produkter.

Intressanta utmaningar ligger framför oss och därför söker vi en ny utvecklingsingenjör. Vi söker dig som gillar att ta ansvar för konstruktionen och driva konstruktionsarbetet till resultat. Du brinner för att överträffa kundernas förväntan med avseende på kvalité, produktkostnad, prestanda och att leverera i tid.

Vem är du?
En stor del av vårt arbete bedrivs i tvärfunktionella projektgrupper. Som person behöver du därför vara samarbetsinriktad och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att se och analysera detaljer.

Vad du kan
Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning produktutveckling mekanik. Vi ser gärna att du har breda maskintekniska kunskaper, gillar tekniska utmaningar samt har några års erfarenhet av konstruktions- och utvecklingsarbete. Erfarenhet av 3D CAD, FEA och PDM-system är meriterande.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten
Magnus Svensson, Manager, EPD Team, GPHE Products,
+46 709 78 74 31
Joakim Krantz, Manager, NPD Team, GPHE Products,
+46 709 60 77 56
Madeleine Obradovic, Human Resources,
+46 46-36 65 21

För facklig information
Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 46 36 69 85
Stefan Sandell, Ledarna, +46 46 36 73 64
Jesper Bergh, Akademikerföreningen, +46 46 36 76 04.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2017.

people2.jpg