Search within pages and documents

Request contact from Alfa Laval

Please select your country.

Underhållselektriker

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker nu en Underhållselektriker till Underhållsavdelningen i Ronneby.
Så, vad ska du göra idag?

Om jobbet
Alfa Laval i Ronneby tillverkar värmeväxlare och fjärrvärmesystem. Verksamheten är i ständig förändring genom nya investeringar och nya arbetssätt. Vi är för närvarande ca 250 medarbetare på sajten.

Underhållsavdelningen arbetar med underhåll för hela produktionen. Produktionen är starkt automatiserad med PLC, robotar, servodrifter mm. Tjänsten innebär att du arbetar med elektriskt förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustning. Utöver detta så består arbetsuppgifterna av bl a följande:

  • Akut avhjälpande av fel
  • Delta i projekt
  • Vid behov delta i samband med införande av nya maskiner i produktionen
  • Genomförande av förebyggande och korrigerande åtgärder i produktionen
  • Samarbete med både interna och externa kunder
  • Förbättringsarbete


Vi arbetar med vårt produktionssystem (ALPS) och de förbättringsverktyg vi använder oss av är bl a 5S, SOP, Maintmaster och Six Sigma.

Tjänsten är tillsvidare och beredskap ingår.

Vem är du?
För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare som är öppen och kommunikativ och har en god servicekänsla. För att klara arbetet ser vi att du är händig och har lätt för att hitta lösningar på problem som uppkommer. Vidare tycker du om att ha ordning och reda när du arbetar.

Vad du kan
Du har en utbildning inom el i botten samt gärna några års erfarenhet av elektriskt underhållsarbete från industrin. Vi ser även att du har god datorvana, svenska och engelska i tal och skrift samt körkort.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med PLC, robot och servodrifter

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten
Kurt Paulsen, Manager, 046-36 74 40
Madeleine Obradovic, HR, 046-36 65 21

Facklig information
Roger Petersson, Metall tel: 046 - 367543

Välkommen med din ansökan senast den 5 mars 2017.

 

 

people2.jpg