Search within pages and documents

Request contact from Alfa Laval

Please select your country.

Laseroperatör

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker nu personal till lasergruppen i fabriken i Lund.

Så, vad ska du göra idag?

Om jobbet
Vår affärsidé är att leverera komponenter till plattvärmeväxlare inom ett definierat sortiment med rätt kvalitet, till ett konkurrenskraftigt pris och enligt överenskomna leveranstider.

Produktionen i Lund är organiserad i två enheter, Supply Unit (SU) där all montering av värmeväxlare sker och Component Unit (CU) som tillverkar och försörjer med komponenter. Lasergruppen ingår i CU och tillverkar semisvetsade kasetter till värmeväxlare.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av lasersvetsning med C02-laser och YAG-laser men även tigsvetsning (maskinellt och manuellt). Även varianthålning, läcktest och avsyning ingår.

Tillverkningen sker i avancerad utrustning som ställer höga krav på dig som operatör.

I Alfa Laval Production System (ALPS) ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Tjänsten är tillsvidare och innefattar skiftgång med helgdrift.

Vem är du?
Du har tekniskt handlag, är ansvarsfull, noggrann och trivs med att arbeta i en grupp med högt arbetstempo. Du är en kundfokuserad och kvalitetsmedveten lagspelare som kan arbeta självständigt samt fatta beslut.

Du är ambitiös och har modet att förändra och vill vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan
Vi söker dig som har minst 2-3 årig teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom verkstadsindustrin. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Har du truckkort är det en fördel.

Erfarenhet av Six Sigma och förbättringsarbete är ett plus liksom erfarenhet av maskinarbete och svetsning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten
Jonas Törnquist, Team Manager, 0709-21 77 82
Ragnhild Falkenhaug, HR, 073 081 01 90

Facklig information
Christer Olofsson, IF Metall, 046-36 73 49

Välkommen med din ansökan senast 26 februari 2017.

people3.jpg