Search within pages and documents

Request contact from Alfa Laval

Please select your country.

Field Service Engineer - Rotating Equipment

Heb je een passie en talent voor techniek en draag je kwaliteit hoog in het vaandel?
Dan zijn wij naar jou op zoek!

 

Functie:
Als Field Service Engineer bij Alfa Laval Benelux ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud en het verhelpen van storingen aan Alfa Laval ’rotating equipment’, nl. decanters en separatoren, in bestaande procesinstallaties. Je gaat daarvoor op locatie bij klanten met activiteiten in zeer uiteenlopende industrieën zoals petrochemie, voedingsindustrie, waterzuivering, brouwerijen e.a. De interventies vinden plaats in heel België, met de driehoek Brussel – Antwerpen – Gent als belangrijkste actieterrein. Het is als Field Service Engineer jouw opdracht en doel om de klant (meer dan) tevreden te stellen. Je zorgt daarnaast systematisch voor een schriftelijke rapportering over de door jou geleverde diensten.

Binnen Alfa Laval maak je deel uit van de Service Divisie, verantwoordelijk voor service aan alle toepassingen en apparatuur van Alfa Laval bij de klant binnen de procesindustrie. Je versterkt een Field Service team van 20 medewerkers om de klant 24/7 te ondersteunen en je rapporteert aan de Operations Manager in Breda.

 

Profiel:

  • Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding elektromechanica gevolgd of je bent een gelijkwaardige professional door ervaring. De principes van mechanica en PLC sturingen zijn voor jou bekend terrein.
  • Je hebt je reeds enkele jaren bewezen als Field Service Engineer, bij voorkeur binnen de procesindustrie. Kennis van rotating equipment of aanverwante apparatuur is duidelijk jouw troef.
  • Je hebt een sterk technisch inzicht en probleemoplossend vermogen.
  • Je bent servicegericht en communicatief sterk. Een klantgerichte attitude typeert je.
  • Je bent flexibel inzetbaar en je houdt ervan om zelfstandig te functioneren .
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je weet je tevens voldoende uit te drukken in het Engels en het Frans.

 

Aanbod:
Alfa Laval biedt jou een boeiende en zelfstandige functie waarin je jouw technische vaardigheden en mechanisch inzicht optimaal kan benutten. Je komt terecht in een hoogtechnologische werkomgeving met toffe collega’s, waar je jezelf als persoon en als Service Engineer verder kan ontwikkelen. Je kan rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voorwaarden die zonder meer interessant te noemen zijn.

 

Ben jij enthousiast geworden en wil je bij ons aan de slag? Solliciteer dan direct!

*LI-DNP

people1.jpg